AAA pečat digital 2017 HR.jpg

AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti

S ponosom ističemo da Inovet d.o.o. posjeduje AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti koji nam je dodijelio Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Hrvatskoj i Europi.

Zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima te likvidnom i solventnom poslovanju, Inovet d.o.o. pripada skupini od 5% poduzeća u Republici Hrvatskoj koja su zadovoljila međunarodni standard bonitetne izvrsnosti.


 

Naši proizvodi rezultat su 24 godine iskustva i ulaganja u kvalitetu proizvodnje

 

 
Ever1sivi rub.jpg

SUMPOvin

5-6 % sumporasta kiselina koja se primarno koristi za zaštitu vina od kvarenja. Jedno je od najstarijih sredstava koje se primjenjuje u proizvodnji i njezi vina, jer omogućava postizanje njegove vrhunske kvalitete bez utjecaja na organoleptička svojstava (boja, okus i miris).

Saznajte više o sumporenju i načinima primjene ovog proizvoda.

 

PARAvin 

Paravin_square.jpg

PARAvin je mineralno bijelo ulje koje se koristi u enologiji za zaštitu vina, kao i proizvodnji sokova i drugih tekućina u INOX posudama, jer pruža zaštitu od oksidacije.

Saznajte više o zaštiti vina od oksidacije i primjeni ovog sredstva.

INOvin

Inovin_square.jpg

INOvin je proizvod s djelotvornim dezinfekcijskim svojstvom za čišćenje i odmašćivanje masnih površina unutar INOX, PVC posuda i cijevi u domaćinstvu i industriji. 

Saznajte više o čišćenju i odmašćivanju te primjeni ovog sredstva.

TERAvin

Ever4sivi rub.jpg

TERAvin je najnovije sredstvo za odbijanje divljih svinja, glodavaca i ostalih divljih životinja u području nasada poljoprivrednih kultura (kukuruza, pšenice itd.), vinograda i voćnjaka.

Saznajte više o odbijanju divljih životinja i primjeni ovog sredstva.

 

ZAŠTITIMO VINO PRAVILNIM SUMPORENJEM,
A PAMETNIM KONZUMIRANJEM ZAŠTITIMO SEBE
— mr. sc. Zlatko Svalina, osnivač i vlasnik tvrtke
vinograd 4.jpg
 

Obratite nam se s povjerenjem!